Tilat ja varaukset

Etätyötila Lennätin

Etätyötila Lennätin tarjoaa käyttäjilleen veloituksetta käyttöön ergonomisia etätyöpisteitä, näyttöjä, oheislaitteita sekä nopean internetyhteyden. Tiloista löytyy myös keittiö ja ruokailutilat. Kaikkein tärkeimpänä, Lennättimestä löydät innostavan työilmapiirin, uusia työkavereita ja rajattomasti kahvia!

Etätyöpisteet eivät tarvitse varausta, riittää kun tulet paikalle. Etätyötila Lennätin sijaitsee katutasossa osoitteessa keskitie 4, 44500 Viitasaari.

Keskiö

Digikeskuksen keskiö toimii Viitasaaren olohuoneena! Keskiöön voi tulla hengailemaan ilman sen kummempaa asiaa tai siellä voi järjestää omia tapahtumia kuten digikerhoja, työpajoja tai laneja. Tilasta löytyy sohvia, iso näyttö, työskentelypöytiä ja viisi tehokasta pelikonetta. Tilassa on myös wc, pieni keittiö ja kahvipannu on aina valmiina rentoihin sparrailu ja ideointihetkiin. 

Keskiö sijaitsee katutasossa osoitteessa Keskitie 4, 44500 Viitasaari. Keskiöön on esteetön kulku.

Keskiön voi varata yksityistilaisuuksiin vain Digikeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella. Aukioloaikoina voi järjestää tilassa kaikille avoimia tilaisuuksia.

Varaa tila tästä

3D-paja

Digikeskuksen pajatilassa on mahdollista tutustua 3D-mallintamisen ja -tulostamisen ihmeelliseen maailmaan sekä tehdä muotoon leikattuja tarroja ja kangasprinttejä. Pajan laitteet ovat helppokäyttöisiä ja eivät vaadi aiempaa kokemusta. Pajan käyttö on ilmaista ja henkilökunta auttaa laitteiden käytössä.

Paja sijaitsee Digikeskuksen alakerrassa ja sinne on esteetön kulku.

Pajan käyttö ei vaadi tilavarausta.

Kuva- ja piirtostudio

Digikeskuksen studiotilojen avulla voit tuottaa valokuvia, digitaalisia piirroksia, animaatioita ja videoita. Studiosta löytyy muun muassa Wacom-piirtonäyttö, Wacom-piirtopöytä, Canon EOS M50 ja Sony ZVE-10 -järjestelmäkamerat, greenscreen, tuotekuvausboxi ja kuvausvaloja. Studiosta löytyy myös tietokone jonka avulla pystytään tallentamaan, striimaamaan ja editoimaan sisältöä. Koneelta löytyy esim. Adobe Creative Cloud -ohjelmistot, DaVinci Resolve, Audacity, Unreal Engine, OBS ja paljon muuta.

Kuva- ja piirtostudio sijaitsee Digikeskuksen alakerrassa ja sinne on esteetön kulku.

Kuva- ja piirtostudion käyttö ei vaadi tilavarausta.

VR-piste

Digikeskuksen VR-pisteellä on käytettävissä samanaikaisesti kahdet VR-lasit. VR-laseilla voi muun muassa tehdä taidetta, pitää etäkokouksia, vierailla näytteilyissä tai pelata erilaisia pelejä kuten pingistä ja minigolfia. VR-lasien käyttö ei vaadi aiempaa kokemusta. Digikeskuksella on kahdet Oculus Guest 2 -lasit.

Huom.! VR-lasien käyttö voi aiheuttaa epileptisen kohtauksen. Lasien käyttöä ei suositella epileptikoille tai ihmisille joilla on tasapainoelinsairauksia. Lasien valmistajat eivät suosittele lasien käyttöä alle 13-vuotiaille. Tutustu lasien turvallisuussuosituksiin ennen käyttöä: https://www.meta.com/fi/legal/quest/health-and-safety-warnings/

Musiikki- ja podcast -studio

Digikeskuksen studiossa on mahdollista tehdä rauhassa musiikkia, podcasteja ja muita äänityksiä! Studiosta löytyy esimerkiksi Genelecin kaiuttimet, Arturia KeyLab ja helppokäyttöinen Rodecaster Pro -podcastpöytä.

Podcast- ja äänistudio sijaitsee Digikeskuksen alakerrassa ja sinne on esteetön kulku.

Varaa tila tästä

Kokoustila 12 hlö

Digikeskuksen kokoustila sopii 12 henkilölle. Tiloista löytyy etä- ja hybriditapaamisia varten Jabra-kaiutin-mikrofoni, webkamera ja iso näyttö. Lisäksi tilan vieressä on käytettävissä keittiö ja WC.

Kokoustila sijaitsee Digikeskuksen 2. kerroksessa eikä sinne ole esteetöntä pääsyä

Varaa tila tästä

Rento kokoustila 4 hlö

Digikeskuksen yläkerrassa on rennompi kokoustila neljälle henkilölle. Tilasta löytyy neljä nojatuolia ja sohvapöytä.

Kokoustila sijaitsee Digikeskuksen 2. kerroksessa eikä sinne ole esteetöntä pääsyä.

Tilaan ei ole ennakkovarausta, sitä voi käyttää silloin kun se on vapaana.

Ota yhteyttä

Mirva Jäntti

Mirva Jäntti (Digikeskus)

Projektipäällikkö

040 707 9618

mirva.jantti@witas.fi

Tatu Tuohimetsä

Tatu Tuohimetsä (Digikeskus)

Projektiasiantuntija

040 831 8118

tatu.tuohimetsa@witas.fi

Markus Kauppinen

Markus Kauppinen (Lennätin)

Viitasaaren kaupungin viestintäsuunnittelija

045 875 6875

markus.kauppinen@viitasaari.fi

Siirry takaisin sivun alkuun