Innovaatioympäristö Digikeskus

Meidän tehtävä on vauhdittaa yrittäjien, yritysten, kolmannen sektorin ja julkisen sektorin digitalisaatiota. Järjestämme valmennuksia, tapahtumia ja olemme mukana monenlaisessa mielenkiintoisessa projektissa. Digikeskuksen avulla jalkautetaan myös osatoteuttajan Jyväskylän Ammattikorkeakoulun toimintaa pohjoiseen Keski-Suomeen TKI-yhteistyön ja opinnäytetyömahdollisuuksien muodossa.

Onko sinulla kiinnostusta kehittää liiketoimintasi digitalisaatiota tai opetella uusia taitoja? Jos vastaus on kyllä, niin ota meihin yhteyttä tai tule käymään Digikeskuksessa. Me autamme sinua!

DIGIKESKUS AUKIOLOAJAT:

Ma: 11-19 (vapaata harrastelua ja kokeilua)

Ti: 11-19 (vapaata harrastelua ja kokeilua)

Ke: 8-16 (yrittäjille, yrityksille ja järjestöille)

To: 8-16 (yrittäjille, yrityksille ja järjestöille)

Pe: 8-16 (yrittäjille, yrityksille ja järjestöille)

OTA YHTEYTTÄ

Teemu Vuorela (Digikeskus)

Digikeskus projektipäällikkö

040 485 7876

teemu.vuorela@viitasaari.fi

Ma-Ti 10.00-20.00

Ke-Pe 08.00-16.00

Mirva Jäntti (Digikeskus)

Digikeskus projektisuunnittelija

040 707 9618

mirva.jantti@viitasaari.fi

Ma-Ti 11.00-19.00

Ke 08.00-16.00

Keskiö

Digikeskuksen keskiö toimii Viitasaaren olohuoneena! Tilasta löytyy sohvia, työskentelypöytä ja viisi kappaletta tehokasta pelikonetta. Meillä kahvipannu on aina valmiina rentoihin sparrailu ja ideointihetkiin. Meidän ovet ovat aina auki kenelle vain!

Video Studio

Digikeskuksen studiotilojen avulla voit tuottaa laadukkaita kuvia ja videoita. Studiosta löytyy Canon EOS M50 ja Sony ZVE-10 – järjestelmäkamerat, greenscreen, musta taustakangas, tuotkuvausboxi ja kuvausvaloja. Studiosta löäytyy myös tietokone jonka avulla pystytään tallentamaan, striimaamaan ja editoimaan sisältöä. Koneelta löytyy esim. Adobe Creative Cloud – ohjelmistot, DaVinci Resolve, Audacity, Unreal Engine, OBS ja paljon muuta.

Podcast Studio

Digikeskuksen podcast studiossa on mahdollista tehdä rauhassa podcasteja ja muita äänityksiä! Studiosta löytyy laadukkaat mikrofonit ja Rodecaster Pro podcastpöytä, joiden ansiosta podcastin nauhoittaminen on hyvin helppoa!

Digikeskuksen paja

Digikeskuksen Paja tilassa on mahdollista tutustua 3D-tulostamisen ihmeelliseen maailmaan! Digikeskuksessa saat opastusta 3D-mallien luomiseen ja 3D-tulostimen käyttöön liittyen. Pajasta löytyy Prusan i3 MK3S+ ja Creality CR-6 Max tulostimet.

Tietokoneet ja työpisteet

Digikeskuksesta löytyy yhteensä seitsemän kappaletta tehokasta pöytäkonetta ja 1000m nettiyhteys! Kahdesta tietokoneessa löytyy Nvidia GeForce 3070ti näytönohjaimet ja viidestä koneesta Nvidia Geforce 3080 näytönohjaimet.