Innovaatioympäristö Digikeskus

Meidän tehtävä on vauhdittaa yrittäjien, yritysten, kolmannen sektorin ja julkisen sektorin digitalisaatiota. Järjestämme valmennuksia, tapahtumia ja olemme mukana monenlaisessa mielenkiintoisessa projektissa. Digikeskuksen avulla jalkautetaan myös osatoteuttajan Jyväskylän Ammattikorkeakoulun toimintaa pohjoiseen Keski-Suomeen TKI-yhteistyön ja opinnäytetyömahdollisuuksien muodossa.

Onko sinulla kiinnostusta kehittää liiketoimintasi digitalisaatiota tai opetella uusia taitoja? Jos vastaus on kyllä, niin ota meihin yhteyttä tai tule käymään Digikeskuksessa. Me autamme sinua!

Keskiö

Digikeskus toivottaa käyttäjät tervetulleiksi sen ydintilan Keskiön kautta! Keskiössä on kaksi isoa neuvottelupöytää, jonka päässä komeilee 85″ tuumainen televisio materiaalien jakamista varten. Tilasta löytyy myös kaksi etätyöpistettä, yksi tietokone, Oculus Quest 2 VR-lasit, isot kaiuttimet ja mikrofoni sekä piirtotaulu ideointia varten. Tiloissa on myös pieni keittiö, WC ja tietenkin kahvinkeitin!

Studio

Digikeskuksen studiotilojen avulla voit tuottaa laadukkaita kuvia ja videoita. Studiosta löytyy Canon EOS M50 – järjestelmäkamera, greenscreen, musta taustakangas, tuotkuvausboxi ja kuvausvaloja. Studiosta löäytyy myös tietokone jonka avulla pystytään tallentamaan, striimaamaan ja editoimaan sisältöä. Koneelta löytyy esim. Adobe Creative Cloud – ohjelmistot, DaVinci Resolve, Audacity, Unreal Engine, OBS ja paljon muuta.

Sisällöntuotanto

Digikeskuksen studiossa on mahdollista tehdä livestreameja, videoita, kuvia ja podcasteja! Äänen tallentaminen käy helposti podcastpöydän avulla! Aamustudio tyyppinen sisustus tarjoaa mukavat puitteet sisällön tuottamiselle.

3D-tulostin

Digikeskuksen Paja tilassa on mahdollista tutustua 3D-tulostamisen ihmeelliseen maailmaan! Digikeskuksessa saat opastusta 3D-mallien luomiseen ja 3D-tulostimen käyttöön liittyen. Digikeskuksessa oleva tulostin on Prusan i3 MK3S+

Tietokoneet ja työpisteet

Digikeskuksen keskiöstä löytyy yksi tietokone ja kaksi etätyöpisteitä. Studiosta löytyy yksi tietokone. Tietokoneista löytyy GeForce RTX 3070 Ti ja AMD Ryzen 7 5700g.