Digikeskus ja Lennätin tilavaraukset

Tältä sivulta löydät kaikki Digikeskuksen ja Lennättimen varattavissa olevat tilat. Tilat ovat Digikeskus-hankkeen ajan maksuttomasti käytössä. HUOM: etätypisteet ja 3D-tulostin eivät tarvitse erillistä varausta!

Digikeskus neuvottelutila

Digikeskuksen yläkerran neuvottelutilaan mahtuu 14-20 henkilöä. Tiloista löytyy hybriditapaamisia varten jabra kaiutinpuhelin sekä webkamera. Tiloja voi varata maksutta käyttöön alta löytyvästä varausjärjestelmästä.

Aivo Neuvottelutila

Neuvottelutila Aivo sopii hieman pienempiin kokouksiin ja tapaamisiin. Aion varaustilanteen näet oheisesta google kalenterista ja tiloja voit tiedustella omaan käyttöön seuraavasta yhteystiedosta:

Markus Kauppinen (Lennätin)

045 875 6875

markus.kauppinen@viitasaari.fi

Digikeskus päätila

Digikeskuksen alakerran tilat ovat lähtökohtaisesti avoimet ja kaikkien käytössä. Tiloja voi kuitenkin erityistarpeessa varata esimerkiksi digiaiheisen tapahtuman järjestämiseen. Digikeskuksen alakerran tilojen varaustilanteen näet oheisesta google kalenterista ja tiloja voit tiedustella omaan käyttöön seuraavasta yhteystiedosta:

Teemu Vuorela, Digikeskus

040 485 7876

teemu.vuorela@viitasaari.fi

Digikeskus Podcast Studio

Podcast studio on erillinen huone Digikeskuksen alakerrassa, jossa pääset nauhoittamaan rauhassa esimerkiksi podcasteja. Podcast studion varaustilanteen näet oheisesta google kalenterista ja tiloja voit tiedustella omaan käyttöön seuraavasta yhteystiedosta:

Teemu Vuorela, Digikeskus

040 485 7876

teemu.vuorela@viitasaari.fi