DIGIKESKUKSEN TAPAHTUMAT

Digikeskuksessa järjestetään työpajoja, valmennuksia ja muita tapahtumia pohjoisen Keski-Suomen digitalisaation vauhdittamisen edistämiseksi. Tulevista tapahtumista saat tuoreimman tiedon seuraamalla meidän sosiaalisen median kanavia tai tilaamalla uutiskirjeen!

Facebook                  Instagram

Tulevat tapahtumat:

27.9. klo 15-17 Hyvinvoiva etätyöntekijä

Miten työhyvinvointi toteutuu paikasta riippumatta? Entä kuinka huolehtia yhteisöllisyydestä silloin, kun työntekijät työskentelevät monipaikkaisesti? Tervetuloa maksuttomaan tietoiskuun ja keskustelemaan kahvikupin äärelle etätyöntekijän hyvinvoinnista tiistaina 27.9. klo 15-17 Digikeskukseen

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/48da9d9c-c998-46ab-aaa8-9c4b49beccae?displayId=Fin2614233

Järjestäjinä Keski-Suomen ELY-keskus ja Monipaikka-hanke, Kehittämisyhtiö Witas ja Digikeskus Viitasaari sekä Jämsä Tehdas -etätyötila.

 28.9. klo 8.30-9.30 Aamupalaa ja ajatusjumppaa

Käynnistä päivä aamupalan ja ajatusjumpan merkeissä Digikeskuksella. Tällä aamupalalla uskotaan unelmiin ja tehdään töitä niiden toteuttamiseksi. Millaista sinun liiketoimintasi voisi parhaimmillaan olla ja millaisin askelin se toteutetaan? Keskiviikkoaamun alkajaisiksi jumpataan yhdessä aivonystyröitä liiketoiminnan kehittämiseksi kohti unelmaasi.

Tähän maksuttomaan tapahtumaan voit tupsahtaa paikalle ilman ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

30.9. klo 10.30 yrittäjien pitsaperjantai

Tule mukaan yrittäjien pitsaperjantaihin kuulemaan elämyspalveluyritys Amazing Cityn yrittäjän ja seikkailutirehtööri Heikki Närväsen tarinaa! Toleranssi hanke tarjoaa maksuttoman pitsalounaan sekä mahdollisuuden verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia muiden yrittäjien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan 27.9. mennessä täältä:

https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/847f18a5-606b-4ab5-b3e3-43b4a33b2f0b?displayId=Fin2625199

12.10. klo 14-18 ja 13.10. klo 9-13 Keksintöjen viikon etkot

Miltä kuulostaisi vuoristorata-ajelu Viitasaarella? Keksintöjen Viikko käynnistyy Digikeskuksessa etkoilla, joiden aikana pääset tutustumaan uusiin teknologioihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Etkojen aikana Viitasaarella on ainutkertainen mahdollisuus tutustua betoni- ja metallitulostukseen sekä robotiikkaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun asiantuntijoiden opastuksella. Lisäksi pääset ohjatusti kokeilemaan Viitasaaren Digikeskukselle hankittuja VR-laseja, joilla voi viilettää esimerkiksi vuoristoradan kyydissä. Myös 3D-tulostukseen ja 3D-mallinnusohjelmiin voi tutustua päivän aikana.

Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista tai aiempaa kokemusta tekniikasta. Kiinnostus ja kokeilun halu riittävät tähän tapahtumaan!

14.10. Keksintöjen viikko -webinaari

Vastuullisuus ja ekologisuus innovaatioiden kasvualustana -webinaari jatkaa Keksintöjen Viikko -tapahtuman virtuaalimatkaa! Perinteikäs Keksintöjen Viikko -tapahtuma pureutuu tänä vuonna erityisen ajankohtaisiin aiheisiin innovaatioiden vastuullisuudesta ja ekologisuudesta.

Osana Keksintöjen Viikon Vastuullisuus ja ekologisuus innovaatioiden kasvualustana -webinaaria järjestetään kaikille avoin pitchauskilpailu. Kilpailun voittajalle on luvassa 5000 euroa oman bisnesideansa kehittämiseen!

Tervetuloa mukaan perjantaina 14.10.2022 klo 9 alkaen!

Tapahtuma järjestetään verkossa Zoom-verkkokokousalustalla. Voit myös tulla seuraamaan webinaaria yhteistyötila Lennättimeen (Keskitie 4, Viitasaari).

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.keksintojenviikko.fi

Maksuton yrittäjyysvalmennus alle 29-vuotiaille loka-marraskuussa

Kiinnostaako yrittäjyys tai toimitko jo yrittäjänä, mutta haluaisit lisätä osaamistasi? Tule mukaan tai vinkkaa kaverille maksuttomasta alle 29-vuotiaille järjestettävästä yrittäjyysvalmennuksesta. Valmennus on suunnattu pohjoisessa Keski-Suomessa asuville tai tänne siteitä omaaville nuorille. Valmennukseen osallistuvat saavat todistuksen, jolla voi mahdollisesti hyväksi lukea opintoja (on sovittava etukäteen oman oppilaitoksen kanssa). Viitasaaren Digikeskus on mukana mahdollistamassa Nuorten Yrittäjyystalo Innolan järjestämää valmennusta.

Jos siis kiinnostelee, niin laita viestiä paivi.hakkarainen@saarijarvi.fi