DIGIKESKUKSEN TAPAHTUMAT

Digikeskuksessa järjestetään työpajoja, valmennuksia ja muita tapahtumia pohjoisen Keski-Suomen digitalisaation vauhdittamisen edistämiseksi. Tulevista tapahtumista saat tuoreimman tiedon seuraamalla meidän sosiaalisen median kanavia tai tilaamalla uutiskirjeen!

Facebook                  Instagram

Tulevat tapahtumat:

16.11.2022 Myyntiesite kuntoon! -työpaja

Myyntiesite kuntoon -työpajassa tehdään noin 5 sivuinen digitaalinen esite (pdf) omasta yrityksestä. Esitettä voi käyttää tukena myynnissä, markkinoinnissa, kumppanuuksien rakentamisessa tai vaikka oman yrityksen myymisessä. Digitaalinen esite sopii niin sähköpostin liitteeksi, aineistoksi nettisivulle kuin presentaatioksi tapahtumiinkin. Esite tehdään Canva-työkalulla valmista pohjaa hyödyntäen, joten saat ammattimaisen lopputuloksen muutamassa tunnissa. Työpaja ei vaadi aiempaa kokemusta esitteiden suunnittelusta.

Työpaja pidetään 16.11.2022 klo 16.30-19.30 Viitasaaren Digikeskuksessa (Keskitie 4). Osallistuja tarvitsee työpajaan oman läppärin, sähköpostiosoitteen ja täytettynä ennakkotehtävän, joka lähetetään osallistujille noin viikkoa ennen työpajaa. Voit ottaa esitettä varten mukaan kuvia myös esimerkiksi toimitiloistasi, tuotteistasi tai henkilöstöstäsi.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

https://link.webropol.com/s/myyntiesite

Maksuton yrittäjyysvalmennus alle 29-vuotiaille loka-marraskuussa

Kiinnostaako yrittäjyys tai toimitko jo yrittäjänä, mutta haluaisit lisätä osaamistasi? Tule mukaan tai vinkkaa kaverille maksuttomasta alle 29-vuotiaille järjestettävästä yrittäjyysvalmennuksesta. Valmennus on suunnattu pohjoisessa Keski-Suomessa asuville tai tänne siteitä omaaville nuorille. Valmennukseen osallistuvat saavat todistuksen, jolla voi mahdollisesti hyväksi lukea opintoja (on sovittava etukäteen oman oppilaitoksen kanssa). Viitasaaren Digikeskus on mukana mahdollistamassa Nuorten Yrittäjyystalo Innolan järjestämää valmennusta.

Jos siis kiinnostelee, niin laita viestiä paivi.hakkarainen@saarijarvi.fi