Etätyötila Lennätin

Etätyötila tarjoaa käyttäjilleen veloituksetta käyttöön ergonomisia etätyöpisteitä, näyttöjä, oheislaitteita sekä nopean internetyhteyden. Tiloista löytyy myös keittiö ja ruokailutilat. Kaikkein tärkeimpänä, Lennättimestä löydät innostavan työilmapiirin, uusia työkavereita ja rajattomasti kahvia! Lennättimessä voit myös opiskella – jos suoritat opintoja avoimessa korkeakoulussa, voit hakea lukukausittain stipendiä kaupungilta.

Etätyöpisteitä ei tarvitse varata etukäteen!

LENNÄTIN AUKIOLOAJAT Ma-Pe 8.00-16.00

OTA YHTEYTTÄ

Markus Kauppinen (Lennätin)

Viitasaaren kaupungin viestintäsuunnittelija

045 875 6875

markus.kauppinen@viitasaari.fi

Etätyöpisteet

Lennättimen etätyöpisteet toimivat ilman varausta ja ovat maksutta kaikkien käytettävissä. Etätyöpisteiden ympärille on muodostunut varsin monimuotoinen ja mukava työympäristö. Meillä muita etätyöntekijöitä voi kutsua työkavereiksi, vaikka ei samassa yrityksessä työskentelisikään!

Näytöllä, näppäimistöllä ja hiirellä varustettuja ergonomisia työpisteitä löytyy tiloista 7 kappaletta.

Smart Block

Smart Block tarjoaa lisää yksityisyyttä esimerkiksi tärkeiden Teams-kokousten ajaksi. Tilaan mahtuu yhteensä 4-henkilöä, joten sitä voi käyttää myös paikan päällä suoritettavien tapaamisten järjestämiseen. Smart Blockista löytyy pistorasioita ja pieni näyttö, johon pystyt jakamaan vaikkapa läppärin näytön.

Aivo

Neuvottelutila Aivoon mahtuu samanaikaisesti noin 8 henkilöä. Aivoa voi käyttää myös yksin tai pienemmissä porukoissa, jos on tarve työskennellä rauhassa. Aivosta löytyy televisio, johon onnistuu näytön jakaminen.

Muut tilat

Lennättimestä löytyy keittiö ja ruokailupöytä kahvihetkiä ja ruokataukoja varten. Lennättimessä on myös laajempi avoin tila, valkokangas ja tuoleja esimerkiksi tapahtumien järjestämistä varten. Meiltä löytyy myös hulavanne, jumppakuminauha ja puolapuut taukojumpan tueksi!